AllekirjoitusYhteistyössopimus 0300 StudioLindell

Vierumäki ja Oliver Lindell yhteistyöhön

Kaksi näkyvää toimijaa suomalaisessa kilpagolfissa lähtee yhdessä rakentamaan menestystarinaa. Vierumäellä on ollut vahva rooli kotimaisessa golfissa jo 1980-luvulta lähtien. 19-vuotias porvoolainen Oliver Lindell on urallaan todellisessa nousukiidossa ja vetoaa räväkällä golfillaan tulevaan golfsukupolveen.

Lindellin kumppanitiimiin liittymällä Vierumäki saa brändilleen ja monimuotoiselle golftoiminnalleen uutta ja nuorekasta ilmettä. Lindellille puolestaan tarjoutuu mahdollisuus kehittää peliään kokonaisvaltaisesti ainutlaatuisen urheiluympäristön tarjoamista eduista nauttien.

Vierumäen golftoiminnoista vastaava Jan Ruoho on tyytyväinen jatko-option sisältävään kaksivuotiseen sopimukseen.

”Golftoimintamme kärkenä on ollut aktiivinen rooli kansainvälisten kilpailujen järjestäjänä. Ykköstuote on tietysti kesällä kolmatta kertaa Cooke-kentällä pelattava Vierumäki Finnish Challenge. Oliverin osaaminen on hyödynnettävissä kumppanitapaamisissa ja kilpailun markkinoinnissa. Ja onhan meillä työn alla myös European Tour 2019 -projekti, jonka toteutumiseen Oliverin tyyppinen ammattipeluri tuo merkittävän positiivisen lisäarvon.”

Ruoho on seurannut Lindellin uraa jo kauan ja on vakuuttunut nuoren miehen potentiaalista.

Uskon vakaasti, että saamme olla mukana todellisessa menestystarinassa. Lähdemme mukaan tosissamme ja sitoutuneesti, tietäen että se on myös pelaajan tapa toimia.

”Ensimmäinen viite tulevasta nähtiin Vierumäellä 2012, kun tuolloin 13-vuotias kiharapää vei ylivoimaiseen tyyliin voiton Finnish International Junior Championshipissa. Uskon vakaasti, että saamme olla mukana todellisessa menestystarinassa. Lähdemme mukaan tosissamme ja sitoutuneesti, tietäen että se on myös pelaajan tapa toimia.”

”Haluamme myös, että nuoren, menestyvän ammattilaisen asenne ja osaaminen välittyvät uusille golfareille. Meillä on Vierumäen Tähdet -urheilijoita, omien lajiensa huippuja, jotka haluavat kursseilla ja erilaisissa tapahtumissa jakaa osaamistaan nuorille. Nyt vahvistamme tähtijoukkoa Oliver Lindellillä ja tarjoamme junioreille loistavia tilaisuuksia päästä harjoittelemaan huippuopissa.”

Varusmiespalvelusta parhaillaan suorittavalla Lindellillä on hyviä muistoja Vierumäeltä.

”13-vuotiaana Vierumäellä saavuttamani voitto vaikutti paljon ratkaisuuni panostaa golfiin täysillä. Urheiluopiston puitteissa on tullut vietettyä paljon aikaa, sekä kisoissa että harjoitusleireillä. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet houkuttavat myös vapaa-ajalla silloin, kun se kisakalenterin puitteissa on mahdollista.”

Lindell kiittelee vuolaasti Vierumäkeä, ja etenkin Jan Ruohoa, panostuksesta kilpagolfiin.

”Henkilökohtaisesti olen tietysti tyytyväinen tehtyyn sopimukseen. Se mahdollistaa entistä paremmin laadukkaat treenit sekä Suomessa että ulkomailla. Tulen varmasti hyödyntämään valmennuskeskuksen asiantuntijapalveluita ja alueen kaikkia olosuhteita mahdollisimman paljon.”

”Jan, kuten myös moni muu vierumäkeläinen, on ollut tosi kannustava koko kilpaurani ajan. On hienoa, että Vierumäki haluaa järjestää golfkisoja. Minulle ja monelle muulle suomalaiselle ammattilaiselle on tärkeää saada kovia kilpailumahdollisuuksia kotimaassa.”

Oliver Lindellin kilpailukausi Challenge Tourilla alkaa maaliskuun 22. päivänä Keniassa. Sitä ennen Lindell leireilee Espanjassa ja Etelä-Afrikassa. Puolustusvoimien Urheilukoulu mahdollistaa käytännössä täysipainoisen harjoittelu; kasarmivuorokaudet ovat jo lähestulkoon voitettu kanta huhtikuun alussa siviiliin astuvalle ammattipelurille.

Virvik Golfia jatkossakin edustava Lindell nähdään Vierumäen viheriöillä 9.–12. elokuuta pelattavassa Vierumäki Finnish Challengessa.

Kuva @ Oscar Lindell