Yleiso

Tule Vierumäelle VIP-vieraaksi

Vierumäki Finnish Challengen kilpailuviikko on erinomainen tilaisuus asiakassuhteiden hoitamiseen ja elämysten tarjoamiseen omaan kumppaniverkostoon kuuluville.

Laadukkailla Chalet- tai Resort-paketeilla hemmottelet jopa kahdeksaa henkilöä neljän päivän ajan. VIP-liput oheispalveluineen ja kierros päivittäin Classic-kentällä kuuluvat osaksi pakettia. Käy tutustumassa paketteihin täällä.

Tarjolla on myös VIP-päivälippuja. Yhden päivän lipun hinta 0n 129 euroa, neljän päivän lipun 399 euroa (alv 0 %). VIP-lippuun sisältyy:

* Lounas Golf Paviljongilla sekä väliaikatarjoilut 9 min Break Barissa.

* Oma VIP-tila Golf Paviljongilla, jossa tarjolla koko ajan pientä purtavaa ja juotavaa.

* VIP-kuljetukset kenttäalueelle.

* Jokaisena kilpailupäivänä yllätysvieras haastattelussa

Vierumäki Finnish Challenge jatkaa haastajakiertueen pitkiä perinteitä Suomessa. Kahden edelliskesän tapahtumat näyttivät suuntaa, kesällä 2018 kilpailun uskotaan kiinnostavan vielä enemmän.

Palkintosumma on 180 000 euroa. Suomalaisten ohella rahoista ja ranking-pisteistä saapuu kamppailemaan mittava joukko maanosan kärkipelaajia. Muutamat nousevat kauden päätteeksi Euroopan pääkiertueelle. Tule näkemään heidät läpimurron kynnyksellä.

Tänä vuonna sijoitusten ohella jännitetään kolmen laadukkaan hole in one -palkinnon kohtaloa. Mukana on myös uusi suomalaispelaajia eteenpäin piiskaava porkkana: Vierumäellä korkeimmalle sijoittuva suomalaisammattilainen pääsee mittaamaan taitojaan Euroopan huippujen kanssa viikkoa myöhemmin Göteborgin reunamilla pelattavassa Nordea Mastersissa, pääkiertueen osakilpailussa.

European Challenge Tour on Euroopan toiseksi korkeimman tason ammattilaiskiertue. Järjestäjänä pääkiertueen tavoin on PGA European Tour. Challenge Touria on pelattu vuodesta 1986 ja se on kasvattanut lukuisia maailmanluokan pelaajia.

VIP lippujen varaukset ja tiedustelut:

Niklas Westerlund 

niklas.westerlund@vierumaki.fi

040-84 97 579

Jan Ruoho

jan.ruoho@vierumaki.fi

010 5777 400