Kurssikuva

Tapio Pulkkanen Vierumäen kesän pelikurssien uusin tähti

Vierumäen Challenge Tour -osakilpailu palvelee välillisesti myös golfiin tavoitteellisesti suhtautuvia harrastajia. Kun pelaajia seuraa harjoituskentällä kilpailun aikana, voi oivaltaa paljon uutta. Myös pelaajien kierroksellaan tekemistä ratkaisuista voi ammentaa oppia.

Vierumäki ja kotimaiset ammattilaispelaajat tekevät kilpailun merkeissä myös molempia osapuolia palvelevaa yhteistyötä. Harrastajat pääsevät nauttimaan tämänkin yhteistyön hedelmistä Vierumäen pelikursseilla.

Tarjolla on harvinainen tilaisuus hankkia omaan peliin uusia eväitä kotimaisten huippupelaajien sparrauksella.

Tähtinä tämän kesän kursseilla ovat ainakin Jaakko Mäkitalo (30.6.-2.7.) ja hienoa kautta haastajakiertueella pelaava Tapio ”Hattu” Pulkkanen (17.-21.7.). Tarjolla on harvinainen tilaisuus hankkia omaan peliin uusia eväitä kotimaisten huippupelaajien sparrauksella.

Ammattilaispelaajat ovat mukana kursseilla Vierumäen omien golfopettajien tukena. He kertovat omasta harjoittelustaan ja kilpailemisestaan, jakavat vinkkejä ja antavat lyöntinäytöksiä. Vierumäen monipuolisten olosuhteiden ansiosta kurssiviikot palvelevat ammattilaisia myös askelina kohti elokuun alun Vierumäki Finnish Challengea.

Pelikursseihin sisältyy aina harjoittelua ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa ja lajia koskevia luentoja sekä pelikierrokset Classic, Cooke tai Par3-kentillä. Lisäksi kurssilaiset saavat henkilökohtaisenn oppimiskokemuksen Trackman-analysointiohjelman avulla.

Kurssiviikon malliohjelma näyttää tältä:

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan tästä.