Karsinta

Satama ja Kontro maanantaikarsinnan kautta mukaan kilpailuun

Henri Satama (71) alitti par’in ainoana pelaajana 16 osallistujan joukossa Vierumäki Finnish Challengen maanantaikarsinnassa. Onnistunut kierros toi paikan varsinaiseen kilpailuun.

”Tuntuu tosi hyvältä päästä mukaan, varsinkin kun oma peli on viime aikoina kulkenut koko ajan parempaan suuntaan”, Satama kertoi kierroksen jälkeen. Vierumäelle Satama saapui Lappajärveltä, jossa sijoittui viikonloppuna neljänneksi Pro Invitational -kilpailussa.

Maanantain tuulessa kovimman vastuksen satamalle antoivat Erik Myllymäki ja Henrik Kontro, jotka molemmat saivat tulokseksi 73. Kun aiemmin päivällä oli käynyt ilmi, että tarjolla oli myös toinen paikka torstaina alkavaan kilpailuun, edessä oli uusinta.

18. reikä tasattiin ensin par-tuloksilla, mutta toinen yritys toi jo ratkaisun. Myllymäen lähestyminen karkasi pitkäksi, eikä chippiä seurannut rohkea putin upottaminenkaan riittänyt, kun Kontro ratkaisi pelin birdiellä hienon pitchin jälkeen.

Kontrolle, Peuramaan kasvatille ja seuran kolminkertaiselle mestarille, luvassa on ikimuistoinen elämys kovassa peliseurassa.

”Nordic Liigaa korkeammalla en ole milloinkaan pelannut”, Kontro kertoi ratkaisun jälkeen.

Tulokset.

Kuva: Henrik Kontro (vas.) ja Henri Satama promoottori Jan Ruohon onniteltavina.