Pavan

Pro-Amissa pääsee pelaajan lähelle

Useimmat golfhuiput ovat ammattilaisia myös lajin markkinoinnissa. Pro-Am-tapahtumissa he haluavat antaa parastaan järjestäjien vieraiden viihdyttämisessä. He ymmärtävät, että elämyksellisen päivän tarjoaminen auttaa rakentamaan tukevaa perustaa myös kilpailun jatkuvuudelle ja kiertueen hyvinvoinnille.

Vierumäen viime elokuinen aurinkoinen amatöörien ja ammattilaisten kohtaaminen oli tästä hyvä esimerkki. Moni koki päässeensä yllättävänkin lähelle ryhmässä pelanneen ammattilaisen ajattelutapaa, jopa sisintä.

Pääkiertueellakin aika ajoin menestynyt Andrea Pavan esimerkiksi avautui kierroksen aikana ja vielä sen jälkeen tavalla, joka paljasti jotain arvokasta maanosan huippuihin lukeutuneen pelaajan haavoittuvaisuudesta. Koti sijaitsee nyt Yhdysvalloissa, koska kotimaassa Italiassa neuvojia alkoi viime vuosina olla riesaksi asti. Hanskat olivat jo välillä iskeytyä tiskiin.

Vuoden 2017 Vierumäki Finnish Challengessa näitä etuirivin paikkoja on jälleen tarjolla. Lähde sinäkin ottamaan oppia golfia ammatikseen pelaavien pelitavasta ja kierroksen aikana tehdyistä ratkaisuista. Luvassa on elämyksiä, joita ei aina voi rahassa mitata.

Kuva: Andrea Pavan jakoi Vierumäellä 7. tilaa kesällä 2016.