Sami Välimäki Joutui Melkoiseen Mediamyllytykseen Heti Tuloskortin Allekirjoittamisen Jälkeen.
Sami Välimäki Ja Taas Yksi Haastattelu
Sami Välimäki joutui melkoiseen mediamyllytykseen heti tuloskortin allekirjoittamisen jälkeen.
Gonzalez
Argentiinan 47-vuotias Ricardo Gonzalez on voittanut neljä kertaa European Tourilla. Nytkin kulkee.
Ryan Evans
Englannin Ryan Evans on jälleen löytänyt pelinsä. ”Täytyy muistaa, että tulosta ei tehdä pakottamalla.”
Rantanen
Suomen Golfliiton entinen toiminnanjohtaja ja Gamebookistakin tuttu Mikko Rantanen on itse sijoittunut Challenge Tourilla viidenneksi.
Palokangas
Pistooliammunnan MM- ja EM-kultamitalisti Paavo Palokangas on tarkkuuslajien ystävä – siis myös golfin.
Rantanen
Suomen Golfliiton entinen toiminnanjohtaja ja Gamebookistakin tuttu Mikko Rantanen on itse sijoittunut Challenge Tourilla viidenneksi.
Paviljonki
Golf Paviljongilla oli tiivis tunnelma keskeytyksen aikana.
Media Piti Golfyleisön Ajan Tasalla
Mediaa on ollut hyvin paikalla.
Sami Välimäki Joutui Melkoiseen Mediamyllytykseen Heti Tuloskortin Allekirjoittamisen Jälkeen. Argentiinan 47-vuotias Ricardo Gonzalez On Voittanut Neljä Kertaa European Tourilla. Nytkin Kulkee. Englannin Ryan Evans On Jälleen Löytänyt Pelinsä. ”Täytyy Muistaa, Että Tulosta Ei Tehdä Pakottamalla.” Suomen Golfliiton Entinen Toiminnanjohtaja Ja Gamebookistakin Tuttu Mikko Rantanen On Itse Sijoittunut Challenge Tourilla Viidenneksi. Pistooliammunnan MM- Ja EM-kultamitalisti Paavo Palokangas On Tarkkuuslajien Ystävä – Siis Myös Golfin. Suomen Golfliiton Entinen Toiminnanjohtaja Ja Gamebookistakin Tuttu Mikko Rantanen On Itse Sijoittunut Challenge Tourilla Viidenneksi. Golf Paviljongilla Oli Tiivis Tunnelma Keskeytyksen Aikana. Mediaa On Ollut Hyvin Paikalla.

Pitkä perjantai

Vierumäki Finnish Challengen korttipaikka sekoitettiin uudelleen perjantaina. Suomalaisittain oli edelleen syytä hymyyn, vaikka aamulla alkanut sitkeä sade pakotti keskeyttämään kilpailun runsaaksi kolmeksi tunniksi.

Päivän suomalaisnimi oli 19-vuotias amatööri Sami Välimäki (Nokia River Golf). Nokialainen heitti ammattilaisille ennakkoluulottoman haasteen heti kierroksen alussa, ja viimeisen reiän eagle kruunasi hienon päivän. 65 lyönnin kierrostulos oli pitkään päivän ja koko kilpailun paras ennen kuin Ruotsin Christofer Blomstrand nousi kärkeen niin ikään 65 lyönnillä ja lyönnin paremmalla yhteistuloksella. Lauantaihin Välimäki lähtee jaetulta toiselta sijalta.

Muista suomalaisista viikonloppuun lähtevät hyvistä asemista viidettä tilaa jakava Kalle Samooja ja vahvaa nousua tehnyt Roope Kakko.

Yleisöä oli jo aamusta alkaen mukavasti paikalla ankeasta sääennustuksesta huolimatta. Keskeytyksen aikana Golf Paviljongilla oli tiivis tunnelma.

Ohessa kuvallisia poimintoja pitkän päivän varrelta.

Kilpailu jatkuu lauantaina klo 7.30. Kolmannen kierroksen lähdöt toteutetaan kahdelta tiiltä.

Tulospalvelu.