Mikkoteaser

Mikko Ilonen tarjoaa pro-am-elämyksen 4–7 juniorille kauden päätapahtumassa

Golfin kauden kotimainen päätapahtuma, Vierumäki Finnish Challenge (9.–12.8.) lähestyy. Mikko Ilonen, ammattilaiskenttien kautta aikain menestynein suomalaispelaaja, haluaa antaa tapahtumaan oman panoksensa ja tarjota juniori-ikäisille pelaajille mahdollisuuden unohtumattomaan elämykseen.

Ilonen on varannut itselleen yhden lähdön kilpailun aattona keskiviikkona pelattavassa pro-am-tapahtumassa ja kutsuu peliseurakseen kolmea golfille sydämensä menettänyttä junioria. Mukaan pääsee kullekin myös pelaajan valitsema mailapoika, ja Ilosellekin yksi. 

Ikimuistoinen kierros on siis peräti seitsemän nuoren ulottuvilla. Pelaaja voi kuitenkin pyytää mailapojakseen esimerkiksi oman vanhempansa tai jonkin muun lähipiiriinsä kuuluvan juniori-iän jo ohittaneen henkilön.

Promoottori Jan Ruoho on ilahtunut lahtelaispelaajan kanssa yhdessä ideoidusta lisämausteesta kilpailun talouden kannalta tärkeään pro-amiin.

”Mikon into lähteä mukaan tuntuu tosi hyvältä. On hienoa, että lajilta ja golfyhteisöltä itsekin paljon saanut laji-ikoni haluaa antaa oman panoksensa kotimaisen golfin ja sen tulevaisuuden hyvinvoinnin eteen. Nuoriso tarvitsee esikuvia ja laji Mikon kaltaisia innoittajia.”

Onnekkaat mukaan lähtijät valitaan kilpailuorganisaation järjestämässä arvonnassa. Mukaan arvontaan pääsee lähettämällä sähköpostia osoitteeseen matias.keskikyla(a)vierumaki.fi. Hakemuksen voivat jättää vuonna 1997 tai sen jälkeen syntyneet golfin harrastajat. Hakuaika umpeutuu perjantaina 3.8. kello 12.00.

Laita viestin aiheeksi ”Mikko Ilonen” ja liitä mukaan seuraavat tiedot:

  • Oma nimi
  • Syntymäaika
  • Tasoitus
  • Kotiseura
  • Oma/huoltajan puhelinnumero (jos hakija ei ole täysi-ikäinen)
  • Caddien nimi
  • Caddien ikä
  • Caddien puhelinnumero

Onnekkaiden nimet julkaistaan kilpailun kotisivuilla vierumakifinnishchallenge.fi perjantaina 3.8. kello 16.00. Arvan valitsemiin henkilöihin otetaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä.

Lisätiedot:

Jan Ruoho

040 8376149