Proam VMP

Kumppanuudet – paljon muutakin kuin golfia

Vierumäellä on tarjota enemmän kuin useimmat osaavat edes kysyä. On runsaasti erilaisia majoittumisvaihtoehtoja, monenlaisiin tarpeisiin taipuvia kokous- ja juhlatiloja, luontopolkuja, sisäliikuntamahdollisuuksia, ohjattua toimintaa, hyvinvointipalveluja, testausta ja niin edelleen.

Vierumäki Finnish Challengen ympärille rakentuvat kumppanuuspaketit voivat näistä lähtökohdista käsin pitää sisällään paljon muutakin kuin golfia. Ja käytännössä myös pitävät.

VMP Groupin ja Vierumäen välinen yhteistyö on tästä hyvä esimerkki. VMP:n sisäiset golfmestaruuskilpailut kuuluvat toki kuvaan, samoin kaksi pro-am-lähtöä kilpailuviikolla. Lisäksi yritys jakaa avainasiakkailleen VIP-passeja kilpailutapahtumaan.

VMP on tukenut pitkään Antti Ahokasta, ja hän on ollut Vierumäellä mukana vetämässä yhtiön omalle väelle ja asiakkaille järjestettyjä golfaiheisia päiviä. Kesällä 2018 tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvä niin sanottu hackathon-tapahtuma.

Pääpaino on kuitenkin muualla.

”Järjestimme koko konsernin kick off -tapahtuman Vierumäellä tammikuussa 2017”, VMP Groupin toimitusjohtaja Juha Pesola kertoo. ”Mukana oli noin 200 konsernin toimihenkilöä kuulemassa ajankohtaisista asioista ja viettämässä vapaa-aikaa myös liikunnan parissa. Vastaavia tilaisuuksia voidaan järjestää Vierumäellä myös tulevaisuudessa.”

Mittakaavaa tulee lisää, kun myös VMP:n franchise-yrittäjät ja konsernin omat liiketoimintayksiköt järjestävät Vierumäellä eri vuodenaikoina asiakaspäiviä tai oman henkilöstön tyky-päiviä.

VMP:llä on vuosittain yli 3 500 asiakasyritystä ja kaiken kaikkiaan noin 23 000 vuokratyöntekijää. Asiakassuhteiden hoitamisessa irtiotto tutuista kuvioista on usein onnistunut ratkaisu.

”Vuonna 2017 meillä oli lisäksi käytössä Vierumäen Happy Healthy People -sovellus osana tuolloin toteutettua työhyvinvointihanketta”, Pesola muistelee. ”Se oli yksi tapa tehdä työhyvinvoinnin parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä oman hallinnollisen väen ja vuokratyöntekijöiden suuntaan.”

Palvelupaketti kerralla lukkoon

Pyörivien laitteiden käyttövarmuuteen liittyvästä osaamisestaan tunnettu SKF on VMP:n tavoin tehnyt jo pitkään yhteistyötä Vierumäen kanssa. Vierumäen tiloja ja palveluja on käytetty niin sisäisissä kokouksissa, erilaisissa asiakastilaisuuksissa kuin henkilökunnan kuntotestauksessakin.

Vierumäki Finnish Challengen merkeissä kumppanuutta on viime vuodet toteutettu palvelut yhteen kokoavan ympärivuotisen sopimuksen puitteissa.

”Olemme rakentaneet paketin, jossa vuoden mittaan käytettävä potti on sovittu etukäteen”, myyntijohtaja Henry Mikkonen tiivistää.

Henry Mikkonen (vas.) ja Vierumäen Jan Ruoho.

Golfin merkeissä SKF vieraili jo kolmatta kertaa Vierumäellä jälleen kesäkuun alussa. Yritystapahtumassa mukana kilpailemassa oli yli 70 pelaajaa, joista muutama omaa väkeä ja valtaosa kutsuttuja yhteistyökumppaneita. 

Joka vuosi mukana kierroksella opastamassa ja kisaamassa on ollut golf pro Vierumäeltä. Esimerkiksi vuonna 2017 vastaavassa tapahtumassa oppia saatiin Tapio Pulkkaselta, joka tuolloin oli hakemassa uutta vauhtia kansainvälisille areenoille.

”Kolme vuotta ollaan kisailtu vaihtelevissa Suomen kesäsäissä kokien kaikkea räntäsateen ja hikiseen helteen välillä – ja joka kierrokselta mukaan on tarttunut hienoja muistoja. Uutta tänä vuonna oli se, että saimme koko porukalle käyttöön Vierumäen uudet Yamaha-golfautot. Niistä saatiin paljon hyvää palautetta osallistujilta.”

Myös varsinaisen kilpailuviikon tunnelmaa ollaan mukana haistelemassa.

”Meillä on pro-amissa mukana kaksi peliryhmää. Ammattilaisen otteiden seuraaminen lähietäisyydeltä saa usein ymmärtämään golfpeliä uudella tavalla.”

Kuva: VMP:n pro-am-ryhmä vauhdissa Antti Ahokkkaan seurassa.