Matias Honkala Odottaa Itseltään Tasaisia Esityksiä Vierumäellä.
Honkala
Matias Honkala odottaa itseltään tasaisia esityksiä Vierumäellä.
Kulokorpi
Kristian Kulokorvesta tuli viimeisen villin kortin haltija.
Matias Honkala Odottaa Itseltään Tasaisia Esityksiä Vierumäellä. Kristian Kulokorvesta Tuli Viimeisen Villin Kortin Haltija.

Kulokorpi pelasi itselleen paikan kilpailuun

Vierumäki Finnish Challengen kilpailuviikko avattiin Audi Finnish Tourin ja Vierumäen yhteisen Pro-Am Cupin osakilpailulla. Yritysjoukkueet kamppailivat paikasta keskiviikkoisessa Challenge Tourin pro-amissa. Se meni kuuden osakilpailun kokonaiskilpailussa tässä vaiheessa johdossa olevalle Otavamedian joukkueelle.

Myös mukana oleville ammattilaisille oli Suomen PGA:n ja Vierumäen toimesta asetettu porkkana. Parhaan lyöntipelituloksen tehneelle ammattilaiselle oli tarjolla kiinnitys torstaina alkavaan kilpailuun. Mahdollisuus avautui, kun yksi niin sanotuista villeistä korteista oli yhä vailla ottajaa.

Onnellinen tuore villin kortin pelaaja on Golfpisteen ykkösjoukkueessa mukana ollut Kristian Kulokorpi. Yhteistulos -4 oli tehnyt vaikutuksen joukkuetta kipparoineeseen liiketoimintapäällikkö Henry Lahtoseen.

”Harvoin pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä noin hyvää peliä.”

Taitojaan oli Cooke Coursella esittelemässä myös Matias Honkala, yksi Vierumäki Finnish Challengen kotimaisista amatööreistä.

”Kenttä on tosi tuttu, sillä olen pelannut täällä paljon. Layoutkin sopii hyvin peliini, ja tänään sain putitkin uppoamaan.”

Millaisin odotuksin nuorukainen lähtee ammattilaisia haastamaan?

”Peli on viime aikoina ollut epätasaista. Tosi hyvien kierrosten sekaan on mahtunut paljon huonompiakin. Täällä odotan itseltäni tasaisia alle par’n kierroksia.”