Erkka

Kilpailuviikko tarjoaa runsaasti ohjelmaa

Vierumäki Finnish Challengen kilpailuviikko tarjoaa nähtävää ja koettavaa jo harjoituspäivistä lähtien. Omaa peliään kehittämään mieliville huippupelaajien seuraaminen harjoituskentällä voi olla jopa paras tapa oppia uutta.

Varsinaisina kilpailupäivinä (3.–6.8.) katsottavaa ja jännitettävää riittää koko päiväksi. Aamun ensimmäiset ryhmät lähtevät torstaina ja perjantaina liikkeelle 7.30, ensimmäiset iltapäiväryhmät puolestaan 12.30. Startit toteutetaan kahdelta tiiltä (1. ja 10.), viikonloppuna mahdollisuuksien mukaan ainoastaan ykköstiiltä.

Miltä tuntuisi tarttua loistoauton rattiin? Audin Q5 on luvassa ensimmäiselle hole in onen tekijälle 15. reiällä – jo pro-amissa.

 

Kilpailuun on asetettu kaksi Hole in one -palkintoa. Seitsemännellä reiällä ensimmäisen ”ässän” tehneelle on luvassa Vierumäen lomamökki, 15. reiällä puolestaan upea Audi Q5. Molempien reikien seutu on hyvä paikka kilpailun seuraamiseen. 15. reiän viheriön lähettyvillä yleisöä palvelee myös Doggies-vaunu, josta löytyy maukkaita hot dogeja pieneen tai isompaankin nälkään.

Nälän yllättäessä apu on lähellä – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

 

Virvokkeita ja ruokaa on luonnollisesti tarjolla muissakin pisteissä. Golf Paviljongin terassilta näkee kentälle hyvin, samoin yhdeksännen reiän tuntumassa sijaitsevan 9 Minutes Break Barin alueelta. Kentän välittömästä läheisyydessä löytyy lisäksi Scandic Vierumäki -hotelli Resort & Kitchen -ravintoloineen ja Sport Bareineen.

Entä muut Suomen urheiluopiston alueen kohteet? Golfin ohessa voi vaikkapa viedä koko perheen viettämään elämysrikkaita hetkiä seikkailuhuvipuisto Flowparkiin. Osa pelaajistakin kokeili viime kesänä jo tennistä tai haki tuntumaa Vierumäen jäähän. Poimi tarjonnasta parhaiten itsellesi sopivat.

Cooke-kentän harjoituskentälläkin tapahtuu. Antti Ahokas ja Tapio Pulkkanen esittelevät kilpapelaajan lyöntivalikoimaa ja lyönninmuuntelun taidetta lyöntinäytöksessä Cooke-kentän driving rangella perjantaina klo 17 alkaen. Mukana myös valmentaja Timo Rauhala. Rauhalaa kuullaan jo samana päivänä klo 12, kun Golf Paviljongilla tenttaajana on Matti Eve.

Driving rangella on mahdollisuus myös mailatestaukseen. Wilson Golfin asiantuntijat ovat paikalla kertomassa Wilson Staff -tuoteperheen uutuuksista. Kannattaa tutustua myös Golf Paviljongin pop up -myyntiin. Audin esittelijä on paikalla torstaina ja perjantaina 12–16. Torstaina kilpailutunnelmaan tutustumassa ovat myös Jokereiden KHL-joukkueen edustuspelaajia kello 14.00–14.30.

Uutena näytteilleasettajana paikalla on tänä vuonna Lahti Region. Kiinnostuneille on tarjolla ajantasaista tietoa Päijät-Hämeen matkailu- ja tapahtumatarjonnasta, Lahden seudusta asuinpaikkana sekä bisnesmahdollisuuksista lukuisilla eri aloilla. Torstaina klo 12–15 paikalla on myös Heinolan Heili eli Inna Suoknuuti. Tervetuloa kuulemaan kehittyvästä Heinolasta ja siitä mitä ”pieni kaupunki, iso elämä” -slogan pitää sisällään.