Paavo

Golfkesän tärkein tapahtuma – myös Sinulle ja yrityksellesi?

Vierumäki Finnish Challenge palaa Cooke Courselle elokuussa 2017. Entistä valmiimpana tuotteena.

Kiertueorganisaatiolta, yhteistyökumppaneilta, pelaajilta, katsojilta ja medialta viime kesän esikoistapahtumasta saamamme palaute oli rohkaisevaa.Tähtäin on kuitenkin korkeammalla – elämyksellisessä viikossa, joka onnistuu antamaan vieläkin enemmän kumppaniverkostolle ja koko suomalaiselle golfyhteisölle.

Pelaajien esityksistä se ei jää kiinni. Vierumäelle nähdään jälleen golfia Euroopan huipulta. Siitä ovat nuoret ja nälkäiset huomispäivän tähdet takuumiehinä. Kuka on seuraava Henrik Stenson, Brooks Koepka, Martin Kaymer, Branden Grace tai Vierumäellä viimeksi ihastuttanut ja pääkiertueelle ponnistanut Romain Langasque?

”On ykkösjuttu olla mukana tukemassa tapahtumaa, jossa suomalaisilla nuorilla on mahdollisuus menestyä ja päästä maailmalle.”
Repe Harmanen, Solteq

Golfkesän tärkein tapahtuma antaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen ja yhteiskuntavastuun kantamiseen. Vierumäki Finnish Challengen ”villien korttien” avulla suomalaiset golflupaukset voivat omistautua unelmilleen ja antaa parastaan kotiyleisön edessä.

Saumaton yhteispeli on onnistumisen edellytys urheilussa, myös golfkilpailun järjestämisessä. Olemme oheisilla kumppanuuspaketeilla tehneet aloitteen, jonka toivomme kirvoittavan toiveita ja ideoita myös yhteistyökumppaneiden puolelta.

Hiotaan yhteistyöstä timantti, joka tukee saumattomasti yrityksesi arvoja ja strategiaa – vaikka kohtaamisissa ympäri vuoden.

Jan Ruoho, promoottori
Vierumäki Golf -yhtiöt