DSCF6408

Albert Eckhardt maanantaikarsinnan kautta mukaan kilpailuun

Vierumäki Finnish Challengen maanantaikarsinta keräsi mukaan 27 pelaajaa. Jaossa oli yksi paikka torstaina alkavaan varsinaiseen kilpailuun.

Kärki pelasi hyvätasoista golfia hyväkuntoisella kentällä. Voittotulos oli 69 (-3).

”Kentällä on avauksille hyvin tilaa. Kun griinitkään eivät vielä tainneet olla kilpailunopeudessa, tuloksenteolle oli hyvät edellytykset”, kommentoi karsinnan ykköseksi pelannut Albert Eckhardt tuloksen ratkettua.

25-vuotias Eckhardt on käyttänyt useat kuntoutumisen jälkeen tarjolla olleet näytön paikat hyväkseen. Tällä kaudella hän voitti Paltamo Openin ja oli myöhemmin kesäkuussa kakkonen PGA:n mestaruuskilpailussa. Nyt käsillä on hieno tilaisuus seuraavan askeleen rakentamiseksi omalle uralle.

”Taustat ovat tällä hetkellä kunnossa ja Henrik Karvisen kanssa on asetettu tavoitteet eteenpäin. En olisi täällä, jos tähtäin ei olisi kirkkaana mielessä.”

Kakkostilaa jakoivat tuloksella 71 (-1) Marko Halonen, Kristian Kulokorpi ja Henri Satama. Kahdella viimeksi mainitulla on jo kokemusta varsinaisesta kilpailusta. Satama vei nimiinsä viime vuoden karsinnan, Kulokorpi puolestaan pelasi itselleen kesällä 2017 paikan kilpailuun Audi Finnish Tourin ja Vierumäen yhteisen Pro-Am Cupin osakilpailussa.

Tulokset

Kuva: Albert Eckhardt yhteiskuvassa Suomen PGA:n Teemu Laakson (vas.), kilpailujohtaja Gary Taitin ja promoottori Jan Ruohon (oik.) kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *